Berging i og veihjelp i Rogaland med Rogaland Assistanse AS

Bilberging og Veihjelp i Rogaland med Rogaland Assistanse AS


Når uhellet inntreffer, er Rogaland Assistanse AS din pålitelige partner for bilhjelp i hele Rogaland. Vårt erfarne team organiserer bergningsstedet og sørger for nødvendig varsling av instanser, samt rekvirering av ekstra bistand ved behov.

Vi kan stolt presentere en moderne og variert bilpark, og ansatte med bred kompetanse innen bilberging og service. Med luftputer muliggjør vi berging av de største vogntogene med minimal skade på både bil og last. På høyhastighets- og flerfeltsveier benytter vi bufferbil for ekstra sikkerhet under arbeidet.

For tungbering tilbyr vi en imponerende 4 aksla tungberger og en smidig 2 aksla mellomberger. Tungbergeren er utstyrt med fire vinsjer (2×25 tonn, 2×20 tonn) og har alt nødvendig utstyr innen berging og transport. Mellombergeren har to 10-tonns vinsjer og en 16-tonns kran, ideel for enkle transporter og avanserte bergingsoppdrag.

Vi er stolte over å være det eneste selskapet i området med en mellomberger, klar til å løse utfordringer på trange steder.

Ring Rogaland Assistanse AS for pålitelig, effektiv og omfattende bilberging og veihjelp i følgende geografiske områder: Rennesøy, Ransaberg, Kverevik, Tanagner, Sola, Madla, Stavanger, Hundvåg, Forus, Hommersåk, Gjesdal, Ålgård, Klepp, Bryne, Nærbø, Varhaug, Vigrestad, Sirdal, Vikeså, Egersund, Oltedal, Jæren og Strand.