Båtberging

Trenger du berging eller heving av båt i Rogaland? Vi står klare for å hjelpe.


Båtberging er en kompleks oppgave som krever presisjon og ekspertise, spesielt når verdifulle eiendeler står på spill. Hos Rogaland Assistanse AS går vi langt utover det ordinære for å sikre at din båt blir håndtert med den oppmerksomheten den fortjener.

Vi koordinerer smidig mellom forsikringsselskapet, verkstedet og andre nødvendige parter. Med vår egen båt utstyrt med pumper, løfteputer, og en mini ROV med klypefunksjon, kan vi tilby skreddersydd førstehjelp til motor og båt. Vi har avtaler med forsikringsselskaper,kommuner, havnevesen og et nøye utvalgt nettverk av dykkere for å håndtere selv de mest komplekse oppdragene.

Så dersom du har en båt som har sunket ved brygge, er halvveis under vann eller ligger strandet i fjæra, ikke nøl med å kontakte Rogaland Assistanse. Vi er her for å gi deg trygghet og ekspertise når du trenger det mest.

Vi betjener følgende geografiske områder: Rennesøy, Randaberg, Kverevik, Tananger, Sola, Madla, Stavanger, Hundvåg, Forus, Sandnes, Hommersåk, Gjesdal, Ålgård, Klepp, Bryne, Nærbø, Varhaug, Vigrestad, Sirdal, Vikeså, Egersund, Oltedal, Rogaland.