Om oss

Bilberging og veihjelp i Rogaland - Din trygghet på veien.


Velkommen til Rogaland Assistanse AS – din partner i veihjelp og bilberging siden 1. januar 2004. Fra våre tidlige dager med Falck Stavanger og Sandnes til vår nåværende posisjon under Redgo Norway, har vi utviklet oss med et enkelt mål for øye: å tilby upåklagelig service og sikkerhet for våre kunder.

Omfattende Dekning: Uansett hvor du befinner deg i Rogaland eller deler av Agder, står vårt dedikerte team klar til å assistere deg med transport- og bergingstjenester på kort varsel.

Helhetlig Service: Vi har bygget broer med alle forsikringsselskap for å sikre at du kan nyte godt av våre omfattende tjenester, uavhengig av din forsikringsleverandør. Med Rogaland Assistanse er du garantert assistanse når det gjelder mest, håndtert med største omsorg og oppmerksomhet til detaljer.

Profesjonell Ekspertise: Vårt samarbeid med Sør-vest politidistrikt vitner om vår kompetanse i å levere pålitelige tjenester, selv under de mest kritiske forhold. Du kan stole på at vårt team, bestående av erfarne profesjonelle, står klar til å tilby deg fred og trygghet på veien.

Moderne og Tilpasset Bilpark: Vi er stolte av vår varierte flåte av bergingskjøretøy, tilpasset alle tenkelige scenarioer:

  • Spesialiserte bergingskjøretøy for både tung og lett berging
  • Planbiler og pickups for transport av varierte kjøretøytyper
  • Varebiler utstyrt med sikringsutstyr for dine verdier
  • Skaphengere rigget for spesialiserte operasjoner som båtberging og tungbilberging
  • Belteberger og båt for innsats i krevende terreng og vannveier
  • Biltilhengere og ekstra varebiler for mindre oppdrag

Dedikasjon og Erfaring: Med et team på 16 ansatte, trekker vi på vår omfattende erfaring og oppdaterer kontinuerlig vår flåte for å møte morgendagens utfordringer. Vår styrke ligger ikke bare i teknologi, men i våre ansatte som vet hvordan den skal brukes!

Rogaland Assistanse AS er mer enn et valg – vi er et løfte om sikkerhet og pålitelighet for alle dine veihjelp- og bergingsbehov.